PC&Consoles

Hearthstone primește un nou expansion și un mod nou de single player

Kobolds & Catacombs este numele noului expansion pentru Hearthstone, care va include un mod nou de single player. Pe parcursul ceremoniei de deschidere a lui BlizzCon de astăzi, Blizzard a anunțat Dungeon Run, un mod de joc despre care Blizzard declară că este „diferit de tot ce am făcut până acum„.

Dungeon Run este o experiență de single player de tip rogue-like, care se rezumă la învins boși, colectat loot și crescut caracterul în nivel. Jucătorii vor începe cu un deck de 10 cărți, și vor trebui să învingă 8 boși la întâmplare, dintr-un total de 48. De fiecare dată când un boss este învins, veți avea ocazia să primiți 3 cărți, care se vor adăuga la pachetul vostru. Dacă însă veți pierde, pachetul este aruncat și va trebui să începeți de la început. Nu e nevoie să aveți vreo carte pentru a putea juca, deoarece tot conținutul poate fi accesat în timp ce parcurgeți fiecare Dungeon Run.

Dungeon Run va fi un mod de joc gratuit al lui Kobolds & Catacombs, care este complet separat de restul colecției voastre de joc. Acest lucru permite celor de la Blizzard să introducă noi abilități pasive și comori, care constă în cărți prea puternice pentru a putea fi introduse în modul normal de joc. De exemplu, Gloves of Mugging fură trei cărți din mâna oponentului și vi le dă vouă, iar Rod of Roasting aruncă cu Pyroblast-uri la întâmplare până când unul dintre eroi moare.

Expansion-ul Kobolds & Catacombs este planificat să fie lansat în luna decembrie, și este ultima parte din Year of the Mammoth. În curând jucătorii vor putea primi gratuit o carte din expansion, Marin the Fox, înainte de lansarea expansion-ului.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button