GAMING

Hearthstone primeste eroi noi, dar sunt cu plata!

Ieri, toata lumea jubila la ideea ca un erou nou s-ar putea sa-si faca intrarea in joc. Nici bine nu au trecut 24 de ore de la scurgerea de informatii, ca hop, Blizzard au si facut anuntul! Asa ca, acum in Hearthstone avem eroi alternativi pentru fiecare clasa. Doar ca trebuie sa scoti niste gold digital ca sa ii ai la dispozitie. Noi va sfatuim sa aveti o discutie cu portofelul mai intai, nu de alta, dar pe el il afecteaza decizia de a cumpara un erou nou sau nu.

Magni Bronzebeard este primul erou disponibil, pretul este de 7 euro, iar acesta este alternativa pentru Warrior. Acum, daca facem un calcul matematic, 7 euro + doar un skin pentru eroul tau care nu influenteaza cu nimic jocul si nu iti ofera un boost, fiind pur si simplu ceva cosmetic, egal un fraier care a dat 7 euro pe o poza in miscare! Pe de alta parte cred ca toti putem sa ne uitam in oglinda si sa tragem concluzia ca la un moment dat am fost fraieri pentru ca… am dat bani pe un skin. Asta e piata… bat-o vina!

Totusi, sunt sigur ca se va cumpara, mai ales daca aleg niste eroi alternativi iubiti de comunitatea devoratoare de tot ce inseamna Warcraft. AOricum, nu a fost anuntat inca daca toate clasele primesc un erou alternativ, sau doar cateva.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close