Gaming

Hearthstone pe Android ofera posibilitatea de Twitch Stream

Twitch este unul dintre cele mai mari site-uri de streaming de pe internet, iar lucrul ăsta nu mai este nici un secret. Zilnic, mii de utilizatori vizitează site-ul pentru a urmări diferite turnee sau pentru a vedea streamerii preferați cum transmit live gameplay-uri din jocurile populare. Ei bine, Blizzard a imbinat placutul cu utilul, Hearthstone pe Android ofera posibilitatea de Twitch Stream dupa ultimul update.

Odată lansată pe Android, aplicația celor de la Twitch s-a bucurat de un success enorm, și continua chiar și acum să uimească, devenind tot mai accesibilă și mai bună. După ce au reușit să implementeze de curând un player persistent, care poate fi ajustat și pus oriunde pe imagine în timp ce utilizatorul navighează pe telefon, echipa de dezvoltatori a implementat în acest update o nouă funcție care permite vizionarea unei transmisiuni chiar și în timpul unui joc.

Așa că, acum vă puteți uita la un meci de Hearthstone în timp ce voi înșivă jucați unul. Desigur, dacă preferați orice alt joc, sunteți liberi să îl vizionați chiar și atunci când navigați pe internet. Cu toate acestea, aplicația a primit și va primi în continuare update-uri, echipa Twitch încercând să se concentreze tot mai mult pe codul sursă și optimizarea platformei, odată cu oferirea unor funcții noi de streaming pentru toți utilizatorii, crescând astfel numărul lor.

Articole asemanatoare

Back to top button