PC&Consoles

Hearthstone Mean Streets of Gadgetzan a fost anunțat

Următorul expansion al lui Hearthstone a fost dezvăluit. Acesta poartă numele Mean Streets of Gadgetzan și va fi disponibil la sfârșitul acestui an.

Acest nou expansion se petrece într-un soi de Chicago al lumii lui Warcraft, plin de crimă, intrigă și numeroase cărți noi. Poate că unele dintre ele chiar vor face Priest să nu mai fie atât de maltratat de soartă.

Printre noile cărți veți găsi o premieră pentru Hearthstone, cărți de multi-clasă, care pot fi prezente simultan în deck-ul a trei clase diferite. Spre exemplu, sunt cărți care pot fi folosite de Mage, Warlock și Priest care chiar permit acestor clase să descopere cărți care nu le aparțin. Una din cărți, vizibilă în clipul de mai jos, chiar permite jucătorilor să își creeze propriile licori magice, cu numeroase efecte și combinații posibile.

gadgetzan-cardz

Mean Streets of Gadgetzan este compus din 132 de cărți, așa că probabil veți găsi pe acolo ceva care să vă fi e pe plac, sau care să se încadreze într-un nou meta dominant pe care să îl copiați apoi de pe net.

Blizzard n-a pomenit nimic despre pachete gratuite, dar probabil nu va fi cazul, din moment ce abia de anul viitor vor fi retrase cărțile din cel mai vechi expansion. Dacă vreți să cumpărați de pe acum câteva pachete, puteți lua 50 la prețul de 45 de euro. Desigur, va trebui să așteptați până în decembrie pentru a le desface.

[Blizzard]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button