MORE

Hearthstone: League of Explorers va fi lansat in cateva zile

Seara trecuta, la BlizzCon, Blizzard a dezvaluit un nou expansion pentru Hearthstone, The League of Explorers

Aceasta noua extensie a jocului va adauga atat o sumedenie de carti noi precum si numeroase misiuni care pot fi indeplinite pentru diverse recompense, in singleplayer.

Tematica acestui expansion pentru Hearthstone este in esenta Indiana Jones, asa ca va puteti astepta la multe carti legate de artefacte, capcane, temple stravechi, biciuri si palarii.

Palaria, de altfel, este o carte care va da unei unitati +1/+1 si un efect de Deathrattle care regenereaza palaria. The League of Explorers va adauga 45 de carti noi pentru Hearthstone, unele dintre ele avand si o mecanica suplimentara, numita Discover.

Aceasta mecanica seamana cu Scry, din Magic The Gathering, doar ca in loc sa scoata un numar de carti din pachet, va genera un numar de carti din intregul joc dintre care veti putea alege una singura.

Cei care vor sa puna mana pe tot continutul acestui expansion vor putea achizitiona totul pentru 20 de dolari. Pachete individuale de carti vor fi disponibile la pretul traditional de 100 de gold, iar diversele parti din aventura de singleplayer pot fi cumparate pentru cate 700 gold bucata.

Hearthstone: The League of Explorers va fi lansat joi. Da, joi, saptamana viitoare, 12 noiembrie.

[Blizzard]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close