PC&Consoles

Hearthstone: Kobolds & Catacombs are acum o dată de lansare

Kobolds & Catacombs, următorul expansion pentru Hearthstone, are acum o dată de lansare – și este în curând. Blizzard a anunțat recent că expansion-ul va veni pe 7 decembrie în America de Nord, lansarea pentru Europa având loc o zi mai târziu.

Așa cum a fost anunțat la BlizzCon, Kobolds & Catacombs vine cu 135 de cărți noi, inclusiv noi tipuri, cum ar fi Spellstones și iteme neidentificate. De asemenea, nou în acest expansion este modul single player Dungeon Runs, despre care Blizzard spune că conține 48 de evenimente diferite. În plus, toată lumea primește o carte legendară cu arme legendare și trei pachete de cărți Kobolds & Catacombs gratuite doar pentru logare la joc.

Hearthstone este gratuit, dar puteți plăti bani reali pentru a adăuga cărți. Pentru 50 de dolari, puteți obține 50 de pachete de cărți Kobolds & Catacombs, împreună cu o carte „For the Hoard”. Această carte este deblocată imediat, dacă decideți să faceți precomandă, dar cărțile Kobolds & Catacombs, desigur, nu vor fi disponibile înainte de a fi lansat expansion-ul.
Acesta este cel de-al cincilea expansion pentru Hearthstone, după Goblins vs. Gnomes, The Grand Tournament, Whispers of the Old Gods, Mean Streets of Gadgetzan, Journey to Un’Goro și Knights of the Frozen Throne.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button