PC&Consoles

Hearthstone Knights of the Frozen Throne a primit o dată de lansare

Mai jucați Hearthstone? Blizzard speră că da, fiindcă a dezvăluit data de lansare pentru următorul expansion de proporții al jocului, cel intitulat Knights of the Frozen Throne.

Acesta va fi disponibil pentru publicul larg din ziua de 10 august, și va adăuga un număr mare de cărți, alături de câteva mecanici noi pentru joc. Spre exemplu, eroii voștri se pot transforma în Death Knights prin folosirea unor cărți legendare, ce le vor oferi câteva abilități noi.

Pe lângă aceste legendare, veți găsi peste 120 de cărți noi, toate având ca tematică nordul înghețat și plin de undead al lumii lui Warcraft.

Acest update pentru Hearthstone va include și câteva misiuni noi, în care veți avea parte de provocări hazlii și de ceva recompense suplimentare. Povestea relatată de misiuni se leagă de faptul că va trebui să vă luați la trântă cu Lich King, în rolul unor personaje care par să o fi luat-o puțin razna cu setea de putere. Dacă nu aveți răbdarea de-a strânge manual toate cărțile, atunci aveți și opțiunea de-a cumpăra 50 de pachete de cărți, la micul preț de … 50 de dolari/euro.

Dacă Knights of the Frozen Throne vă face să vă duceți cu gândul la Frozen Throne în sine, și la Warcraft 3, și la faptul că dacă n-ai plătit 10 ani de zile o taxă lunară habar nu ai în ce stare este acum povestea Azeroth-ului… nu sunteți singurii.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button