PC&Consoles

Hearthstone Journey to Un’Goro a fost lansat

Blizzard anunță lansarea celui mai nou expansion al lui Hearthstone, popularul joc de cărți și simulator de noroc chior.

Journey to Un’Goro adaugă 135 de cărți noi, de la care Blizzard se așteaptă să schimbe destul de mult modul în care jucătorii își construiesc deck-urile. Nu doar prin adăugarea de cărți noi, dar și prin eliminarea câtorva mai vechi din modul standard. Cu inaugurarea anului mamutului s-a trecut la un nou set de cărți acceptate pentru meciurile normale și pentru cele de la modul Arena.

Cărțile noi ar trebui să ofere jucătorilor suficient de mult varietate, fiind adăugate vrăji numeroase, creaturi noi, precum și două mecanici adiționale. Una dintre ele este Adapt, ce permite unei creaturi să primească o abilitatea nouă, la alegerea jucătorului, iar apoi este o mecanică ceva mai complicată de Quest. Aceasta permite dobândirea unei recompense însemnate prin îndeplinirea câtorva criterii pe parcursul unui meci.

Găsiți toate aceste noutăți acum în Hearthstone. De îndată ce intrați în joc veți primi gratuit 3 pachete din setul Journey to Un’Goro.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button