PC&Consoles

Hearthstone Journey to Un’Goro a fost anunțat

Următorul expansion al lui Hearthstone a fost anunțat în mod oficial. Se numește Journey to Un’Goro și va fi disponibil în luna aprilie.

Blizzard a oferit numeroase detalii despre ce va aduce acest nou expansion în clipul de mai jos, dezvăluit mecanici noi, cărți noi și faptul că puteți face precomandă acum unui colet de 50 de pachete de cărți, la prețul de 50 de dolari/euro.

Pe lângă masa nouă de joc și numărul foarte mare de cărți, Journey to Un’Goro aduce câteva noutăți foarte importante pentru structura de bază a jocului. Spre exemplu, o nouă clasă de cărți este retroactiv adăugată, numită Elemental. Acel Ragnos The Firelord? E acum un elemental. Toți acei Rageri inutili? Elementali. Vor fi cărți care să ține cont de asta? Foarte probabil da.

Un cuvânt cheie nou a fost adăugat în joc, numit Adapt, care permite atribuirea de abilități noi unei creaturi atunci, în funcție de preferințele jucătorului. Vor fi 10 astfel de abilități disponibile din care puteți selecta una.

Apoi, Hearthstone se inspiră puțin din Romance of the Nine Kingdoms prin adăugarea de Quest-uri. Acestea pot fi îndeplinite de către jucători pentru a obține recompense foarte mari. Misiunea prezentată de Blizzard era cea de-a invoca 7 creaturi cu Deathrattle. La completarea sa era acordată o carde 8/8 de 5 mana, care setează viața jucătorului la 40 atunci când este invocată.

În rest, vă puteți aștepta la foarte mulți dinozauri, vulcani și multe alte lucruri. 135 de cărți sunt incluse în acest expansion și vor fi dezvăluite începând cu 17 martie.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button