Gaming

Hearthstone introduce noi mecanici de joc, ranked play si 130 de carti noi

Cum Gamescom 2015 in plina desfasurare, Blizzard nu s-au putut abtine sa nu ofere niste informatii noi despre popularul joc de carti online Hearthstone. Anuntul a venit in urma altor informatii despre jocuri precum World of Warcraft, Heroes of the Storm sau Overwatch, totusi, jucatorii se vor bucura sa auda ca Bliizard odata cu noul expansion  Grand Tournament va introduce noi mecanici de joc si 130 de carti noi pentru Hearthstone.

Practic, totul acum se bazeaza in mod paradoxal pe sinergie si meta-game, un lucru pe care Blizzard l-a cam ocolit cand vine vorba de Hearthstone. Reveal este una dintre aceste noi mecanici de joc, care practic nu face altceva decat sa transforme totul intr-un meci de Razboi, unde ambii jucatori isi arata doua creaturi din pachet, iar in situatia in care cartea pe care pe care o arati este mai scumpa de chemat pe terenul de joc comparativ cu cea a oponentului, anumite carti primesc bonusuri defensive, atac sau chiar dau viata inapoi campionului tau.

Se pare ca Blizzard nu se opresc aici, introducand cu noul expansion Grand Tournament nici mai mult nici mai putin de 130 de carti noi, multe dintre acestea fiind destul de puternice, Blizzard cel mai probabil dorind sa incurajeze jucatorii sa renunte la blitz war si sa isi construiasca pachete cu minioni mai puternici. Unde mai pui si faptul ca Reveal se poate activa si in cazul creaturilor care costa mai putin.

Iar Blizz nu s-au oprit nici aici. Nici pe departe. Cu noul expansion Grand Tournament vine si ceva pe care jucatorii l-au cerut de mult timp, si anume recompense pentru Ranked Play, lucru care s-ar putea sa bucure niste oameni, mai ales ca jucatorii care vor ajunge la un rang relativ mare, vor primi un chest care evident contine… carti. Ce rang trebuie sa ai pentru a primi acest chest? Undeva peste 20 credem noi. Mai jos aveti intreaga conferinta Blizzard dedicata Hearthstone.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button