MORE

Hearthstone introduce modul Standard, un nou expansion si pensioneaza cartile vechi

Am cateva vesti uluitoare pentru fanii lui Hearthstone care va vor face sa zambiti de bucurie… plus o veste care o sa va faca sa va intrebati „De ce?”, urmat de un inevitabil „Aaah, de asta” peste vreun an sau doi.

Blizzard anunta un nou mod de joc pentru Hearthstone, cel Standard, la care nu veti avea acces decat la cartile de baza si la cele lansate in ultimul an. Asta inseamna ca in 2016 in Standard veti putea construi deck-uri folosind cartile din seturile:

  • Basic
  • Classic
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
  • The League of Explorers

Iar la asta se vor adauga cartile care vor fi implementate in noile expansion-uri, primul dintre ele fiind disponibil in aceasta primavara.

De ce face Blizzard asta? Pentru ca echilibrarea este oribila daca iei in considerare toate cartile. Sansele sa castige un jucator nou cand oponentul are o legendara de acum 2 ani care era in totalitate OP, sau daca inamicul are un build ca un Secret paladin total jalnic, sunt mici. Jucatorii noi vor avea astfel sanse mai bune sa se distreze.

Mai pe TCG-este, Hearthstone face inca un pas spre a deveni mai ca Magic The Gathering.

Cei care inca vor sa fie sever maltratati de jucatorii care le au pe toate inca mai pot face asta in modul Wild, in care pot utiliza toate cartile. Pentru ca cele doua moduri sa poata coexista numarul de deck-uri va fi marit de la 9 la 18.

Si acum vine vestea nu foarte buna si care poate peste vreun an va face sens. Nu vor mai putea fi cumparate pachetele de aventuri precum The Curse of Naxxramas sau Goblins vs Gnomes, asa ca in cazul in care vreti cartile incluse va trebui sa le construiti folosind sistemul de crafting.

Desigur, daca peste cativa ani, acestea devin iar disponibile, ca un fel de comeback, sau un pachet de clasice, n-ar fi o prea mare surpriza.

Daca nu am inteles gresit, modul Standard va fi disponibil in apropierea lansarii noului expansion, posibil chiar de luna viitoare.

[Hearthstone]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close