GamingRSS PaginaDeMedia

Hearthstone începe curățenia de primăvară cu noul Core Set

Hearthstone este unul din jocurile cu care îmi este greu să țin pasul. L-am jucat frenetic atunci când am luat naștere, urmând să renunț încetul cu încetul, în ciuda conținutului nou adăugat constant.

Totuși, este plăcut să aflu astfel de vești importante. Mintea mea pierduse șirul după câteva meciuri în care am încercat Standard și Wild, noutăți la vremea aceea. Astfel, după șiruri de expansion-uri, inclusiv recentul mini-expansion, The Darkmoon Races, Blizzard se pregătește să facă niscaiva curățenie de primăvară prin taverna virtuală.

Asta înseamnă introducerea Core Set, adică 235 de cărți gratuite care vor înlocui catalogul Basic și Standard din formatul Standard, pentru ca Hearthstone să devină mult mai accesibil și mai beginner-friendly. În mod similar, vei primi cărți pentru Core Set de fiecare dată când faci level 10 cu câte o clasă, iar cele Neutral vor fi câștigate odată ce atingi level 60, cumulat din fiecare progres cu fiecare clasă. În momentul lansării Core Set, cărțile vor fi adăugat automat la colecție în funcție de ce level ai deja.

Conținutul acestui set se va modifica la fiecare sfârșit de an in-game, iar cărțile cele noi vor fi adăugate automat la colecția ta de fiecare dată când un an nou începe în Hearthstone.

Hearthstone 2021

Cărțile Basic și Classic își vor face loc într-un Legacy Set. În plus, Blizzard va introduce și un Classic Format modificat drastic. În esență, acesta îți va permite să te joci Hearthstone așa cum a ieșit de la mama lui în iunie 2014, adică vei folosi absolut toate cărțile fără niciun fel de buff sau nerf care a fost adăugat în viitor.

În materie de rewards, lucrurile nu vor fi aproape deloc schimbate. Fiecare carte din Classic se va odihni în secțiunea aferentă și va avea o ramă unică, specifică setului/formatului. Și pentru că cei de la Blizzard sunt băieți de treabă, deck slot-urile cresc de la un total de 18 la 27.

Core Set va sosi la primăvară, în aprilie, odată cu noul expansion.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button