GAMING

Hearthstone în varianta Lego arata bine de tot!

Hearthstone este unul dintre cele mai jucate jocuri în momentul de față. Nu este de mirare, de obicei Blizzard obișnuiește să transforme în aur orice concept atinge, de la third person shootere până la board game-uri, însă știți ce ar putea arăta… puțin mai bine? Hearthstone în varianta lego!

Da, ați auzit bine. De curând, un fan înfocat a recreat un meci de Heartstone din piese de lego, reușind să aducă la viață pana și arena Pandaria! Și asta nu este tot, chiar și cărțile au fost făcute special, având fiecare poze cu piese de lego personalizate, arătând similar cu creaturile din joc! Puteți urmări întreg clipul mai jos, autorul fiind foarte dedicat și atent la detaliile replicii sale.

De altfel, curând, o nouă expansiune pentru Hearthstone urmează să fie anunțată în cursul săptămânii viitoare, așa că stați cu ochii în patru dacă doriți experiențe noi în jocul celor de la Blizzard. În China, board game-ul bazat pe universul Warcraft este deja un joc fizic, nu numai online. Desigur, „totul este posibil” din cauza legilor chinezești și probabil a faptului că Blizzard consideră toată această afacere o simplă reclamă, bucurându-se de succesul jocului lor Free to Play. Vă invit să admirați munca realizată de utilizatorul de youtube LEGOParadise, având pe fundal soundtrack-ul specific și bine cunoscut al Hearthstone-ului.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close