MORE

Hearthstone hackuit de un inginer Google

Hearthstone hackuit de un inginer Google! Suna senzational nu? Mai ales ca este unul dintre cele mai accesate si jucate jocuri Free to Play de pe piata. Ei bine, acesta a fost „spart” de un inginer Google, pe numele sau Elie Bursztein.

Elie Bursztein este o persoana ce lucreaza mai mult in spatele scenelor de la Google. El este cel ce gaseste modalitati noi de a-i proteja pe internauti de pericolul crimelor cibernetice si de amenintarile de pe internet (cum ar fi cele din sectiunea de comentarii de pe YouTube-trebuie sa ii luam in serios, nu stim de ce sunt in stare!).

Printre succesele lui Elie se numara reconstruirea sistemului Captcha de la Google si imbunatatirea criptografiei browser-ului Google Chrome. Recent, domnul Bursztein a reusit sa creeze un „hack” pentru jocul Hearthstone. Creatia lui Elie „ghiceste” cartile oponentului cu o acuretete foarte mare. Elie si-a dezvaluit creatia la Defcon 22, in August. Totodata, el a postat un video pe blog-ul sau si un PDF cu slide-uri folosit la prezentarea sa de la Defcon.

Initial, Elie ar fi urmat sa faca aplicatia disponibila publicului larg, insa, el a renuntat la aceasta idee dupa ce a purtat o discutie cu Blizzard, creatorii jocului. Chiar daca cei de la Blizzard sunt entuziasmati de unealta lui Ellie, ei sunt de parere ca ea are potentialul de a „strica jocul” . Totodata, Blizzard a anuntat ca ei vor lansa o unealta asemanatoare cu cea a lui Ellie in viitorul apropiat.

„A fost o decizie foarte grea de luat. Eu si Celine am investit foarte mult timp in aceasta unealta.”

Chiar daca nu va face disponibil „hack-ul” . Ellie a pus la dispozitie o documentatie bogata despre unealta sa.
Este foarte probabil ca cineva, analizand munca lui Ellie, va reusi sa creeze un hack foarte asemanator, iar acel cineva s-ar putea sa nu adopte deciziile morale ale lui Bursztein.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Ar strica jocul dar oricum uneori iti vine sa te dai cu capul de toti peretii cand oponentul tau are un noroc sa-i pice fix ce-i trebuie de parca s-ar uita in pachet si si-ar alege… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button