MORE

Hearthstone devine cooperativ

In mod normal, Hearthstone este o experienta competitiva. Doi jucatori se lupta sa mimeze priceperea la un joc unde generarea de evenimente aleatoare este literalmente singurul lucru amuzant, altfel fiind doar un MTG diluat. Dar de astazi, Hearthstone devine cooperativ!

Tavern Brawl va reveni in aceasta seara, aducand Unite Agains Mechazod. In acest mod, cei doi jucatori nu se vor mai lupta unul impotriva altuia, ci impotriva unei singure creaturi, Gearmaster Mechazod, folosind pachete de carti predefinite, care imi imaginez ca nu includ anumite carti de distrugere instantanee a inamicului.

Boss-ul aesta va avea putere de atac 2, si 95 de puncte de viata, plus o sumedenie de puteri care ii vor amplifica abilitatile. Cei doi jucatori vor trebui sa colaboreze pentru a dobora entitatea, insa nu tocmai direct, deoarece optiunile de comunicare din Hearthstone tind sa fie limitate.

Nu numai asta, dar jocul nu este construit pentru lucru cooperativ, asa ca in loc sa fie amandoi de aceeasi parte, inamicul pur si simplu se va muta dintr-o parte in alta a mesei.

Mechazod-ul se anunta a fi o provocare mare, deoarece este nevoie ca doar unul din jucatori sa fie doborat pentru ca meciul sa fie pierdut.

Ar putea fi acesta un experiment facut de Blizzard pentru a testa potentialul pentru introducerea unui mod cooperativ adevarat? Sau poate a unui mod similar cu Two Headed Giant din MTG? Modul la care doua echipe a cate doi jucatori se lupta pentru suprematie. Asta chiar ar face Hearthstone mai interesant.

[Blizzard]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close