MORE

Hearthstone are o baza de 20 de milioane de jucatori

Este oficial! Hearthstone are o baza de 20 de milioane de jucatori si numarul acestora creste de la zi la zi, Blizzard fiind mandri cu aceasta noua creatie!

Hearthstone: Heroes of Warcraft tocmai a anuntat intr-un mod cat se poate de oficial faptul ca a ajuns la un numar de jucatori comparabil cu cele mai populare MOBA-uri de pe piata, adica 20 de milioane, prin intermediul contului de Twitter. Acestia au scris fanilor:

„Multumim pentru ca v-ati alaturat noua in #Hearthstone! O sa avem nevoie de o taverna mai mare! 

„Thank you all for joining us in #Hearthstone! We’re going to need a bigger tavern!” (o referinta la filmul JAWS) 

Popularitatea Hearthstone a explodat peste noapte, Blizzard gasindu-se in postura in care au avut aproape instant unul dintre cele mai populare jocuri de PC, Mac si iPAD, jucatorii inmultindu-se de la luna la luna. In acest moment este unul dintre cele mai populare jocuri free to play, cu un model care avantajeaza toate tipurile de jucatori, fiind considerat corect si echilibrat de catre comunitate. Iar toate aceste lucruri in doar cateva luni. Aici au loc toate tipurile de jucatori, de la cei care investesc bani reali pentru cel mai bun pachet posibil, pana la cei rabdatori care aleg sa joace si sa nu investeasca un cent. O alta veste buna vine la final, o fereastra de lansare fiind anuntata pentru Android, Hearthstone fiind asteptat pe platforma celor de la Google pana la finalul acestui an.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button