GAMING

Hearhtstone The Grand Tournament a fost lansat

Blizzard Entertainment a lansat cea mai nouă extensie pentru Hearthstone, The Grand Tournament. Conform așteptărilor, serverele au fost asaltate de jucători până când au cedat. Problema aceasta ar trebui să fie rezolvată acum, dar dacă ați fi încercat să vă conectați în seara lansării, erau șanse bune să vă numărați printre cele câteva de milioane de oameni silite să stea la coadă.

The Grand Tournament adaugă mai bine de 130 de cărți noi, asigurând-se astfel că orice strategie aveați anterior, foarte probabil nu mai este valabilă și asa ați pierdut trei meciuri la rând din cauza unor creaturi și vrăji despre care habar nu aveați.

Pe lângă faptul că unele cărți le fac pe cele anterioare să pară simpliste și lipsite de vlagă prin comparație, grație abilităților ocazional ridicole pe care le au, precum folosirea nelimitată a puterii eroului, sunt adăugate două mecanici noi.

Prima este Inspire. Atunci când abilitatea de erou este folosită, iar pe masă sunt cărți ce au caracteristica de Inspire, vor căpăta un bonus sau vor declanșa un efect. De asta cărțile care permit utilizarea abilității de mai multe ori pe tur sunt atât de periculoase.

Apoi este mecanica de Joust. Ca vechiul joc de cărți Război, cărțile care au această caracteristică vor trage din pachetul fiecărui jucător câte o creatură, iar cel care o are pe cea mai scumpă, sau mai puternică, va câștiga, declanșând un efect adițional pentru cartea inițială.

[Blizzard]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close