GamingPC&ConsolesTech&IT

HBS încetează dezvoltarea lui Battletech

Și începe ceva nou

Aveam multe așteptări de la jocul Battletech. Una dintre ele era cea că va avea hărți cu opțiuni tactice interesante fără să fiu nevoit să cumpăr DLC-uri. Sau că va avea rotație efectivă pentru toracele roboților (știu că nu sunt roboți, dar să le spun mecși ar suna cam aiurea și lumea i-ar mi-ar sări în cap ca atunci când folosesc termenul petice) să aibă o aplicație tactică în lupte. Totuși, în ciuda neajunsurilor, a fost destul de bun… după vreun an de update-uri gratuite.

Iar acele update-uri vor înceta luna aceasta, cu varianta 1.9 a jocului. Harebrained Schemes anunță că acesta va fi ultimul update pe care îl va primi vreodată Battletech, iar studioul va trece la două proiecte noi. Știu că faptul că s-au oprit la „1.9” vă dă idei că ar urma un „2.0” ca un joc de sine stătător, dar este vorba de proiecte „non-Battletech”.

Și ce ar putea fi astea? Nu știu să vă spun, dar dacă unul dintre ele nu este un nou Crimson Skies, voi fi foarte trist. Mai trist ca atunci când al doilea Crimson Skies nu a fost lansat pe PC. Poate fi și un joc de strategie, e în regulă, atât timp cât jocul va avea aceeași atmosferă excelentă.

HBS a publicat și acest info-grafic amuzant pentru a sărbători ocazia.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button