MORE

HBO si George R.R. Martin in discutii despre un posibil Game of Thrones prequel

Sezonul 8 din Game of Thrones marcheaza ultima aparitie a popularului serial, cel putin in formula actuala, George R.R. Martin oferind material cat pentru inca un serial, lucru pe care HBO l-a cam mirosit, dorind sa realizeze un prequel, cel mai probabil care sa clarifice unele lucruri care le-au scapat scenaristilor in primele trei sezoane.

S-ar putea sa vedem o ecranizare a revoltei lui Robert, sa intelegem mai bine masinatiile din spatele casei Targaryen si alte elemente pe care multi dintre fanii serialului nu le-au prins. Multi dintre acestia uitand sau nestiind ca exista si o serie de carti.

Casey Bloys, presedintele de programe HBO a declarat pentru Entertainment Weekly faptul ca reteaua pe care o reprezinta este in tratative si discutii preliminare pentru a realiza un prequel pentru Game of Thrones.

As spune ca este vorba de o serie de discutii preliminare care inca sunt in plina desfasurare. Sunt momente in folclorul Game of Thrones care pot fi explorate, dar, nu pot spune care sau despre ce este vorba. Asta este tot ceea ce pot spune pana acum. A declarat Bloys.

In interviu se sugereaza faptul ca HBO doreste sa obtina cat mai multe drepturi asupra povestii, daca acest lucru se intampla s-ar putea sa vedem chiar mai multe seriale, putandu-se realiza un intreg univers pe baza cartilor lui R.R. Martin. Trebuie si mentionat faptul ca HBO are acum unul dintre cele mai populare seriale de pe planeta, iar Westworld, cu toate ca este un serial extrem de bun, nu s-a ridicat inca la nivelul GoT. HBO reactioneaza acum ca orice alta companie din lume, incercand sa francizeze sau recreeze un succes trecut. Doar ca in acest caz s-ar putea chiar sa realizeze un fenomen.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button