Tech&ITMORERSS PaginaDeMedia

HBO Max va fi lansat anul viitor

Și va costa 15 dolari pe lună

În războiul dintre marile servicii de streaming pentru filme și seriale intră acum un nou concurent, HBO. Bine, nu este un nou concurent, este un concurent, dar vine cu o armă nouă, sub forma serviciului HBO Max.

Spre deosebire de HBO Go-ul nostru cel de toate zilele, HBO Max este o fiară foarte diferită, ce nu oferă doar producții marca HBO, ci o varietate de lucruri pentru carne WarnerMedia are sau a obținut drepturi de distribuție. Spre exemplu, toate cele 23 de sezoane din South Park vor putea fi vizionate pe acest serviciu, fiind cumpărate drepturile pentru suma de aproape o jumătate de miliard de dolari.

Serviciul va costa 15 dolari și va fi disponibil din luna mai, anul 2020, în SUA. O lanasre la nivel internațional probabil va sosi la un moment, până în 2025. A fost adusă în discuție și o variantă cu reclame, ce probabil va fi disponibilă prin 2021.

Pe lângă conținutul cumpărat și cel deja existent pe Go, HBO Max va avea și producții proprii, precum House of the Dragon, un serial de 10 episoade ce detaliază originile casei Targaryen din universul Game of Thrones.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button