Filme

HBO Max a adunat 77 de milioane de abonați la nivel global

Autor: Matei Pană

Totalul de abonați ai serviciilor HBO și HBO Max a atins, în primul sfert al acestui an, care s-a terminat pe 31 martie, numărul de 76,8 milioane. În Statele Unite în mod specific, numărul de abonați al celor două servicii la un loc este de 48,6 milioane, număr mai mare cu 4,4 milioane față de primul sfert al anului trecut.

Anunțul celor de la AT&T în legătură cu numărul de subscriberi ai HBO și HBO Max a venit la doar câteva zile după ce Netflix au confirmat că au pierdut 200.000 de subscriberi în ultimele trei luni, așteptându-se să mai piardă încă două milioane în lunile ce vor urma. Chiar și așa, la ultima numărătoare, Netflix au avut 222 de milioane de abonați.

HBO Max are pe țeavă un număr de seriale și filme în lucru, incluzând spinoff-ul Game of Thrones numit House of the Dragon, care va apărea pe 21 august. De asemenea, HBO Max au adăugat recent noul film The Batman, care a atras recenzii pozitive și și-a clădit o reputație solidă în rândul fanilor.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button