MORE

HBO Go, acum disponibil pe Xbox One!

După multe, multe promisiuni, HBO Go este acum disponibil pe Xbox One. Aplicația este deja disponibila pentru Xbox 360 și PlayStation 3, dar lansarea pe Xbox One marcheaza prima data cand serviciul de streaming premium este accesibil pe o consolă a generatiei curente.

Aplicația suportă controale de voce si gesturi prin Kinect, spune Microsoft. Ca de obicei, utilizatorii vor trebui să aibă un abonament HBO valabil prin furnizorul de cablu pentru a viziona serialele, desi acest lucru se va schimba in cursul anului viitor atunci cand reteaua isi va lansa un serviciu standalone de streaming.

Microsoft a confirmat oficial vestea într-un blog-post pe Xbox Wire, siteul de știri Xbox al companiei. Singurul lucru mai ciudat este ca atunci când ceri activarea prin intermediul aplicației, singurele opțiuni pe site-ul HBO sunt Apple TV, Roku, televizoarele Samsung Smart, PlayStation 3 și Xbox 360. În cazul în care patiti acest lucru, codul de activare Xbox 360 va funcționa efectiv în loc de un cod Xbox One.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button