MORE

Hayao Miyazaki revine cu un scurt metraj … pentru muzeul din Tokyo

Hayao Miyazaki revine cu o nouă producție, de data aceasta puțin mai mică decât grandioasele sale proiecte și filme anime care au ajuns cunoscute în întreaga lume. Noul scurt metraj, pentru ca da, este un scurt metraj, va fi un fimlulet 3D realizat pe computer.

Fanii studioului Ghibli au de ce să se bucure, deoarece Hayao a făcut mereu o treabă excelentă din scaunul de regizor, dovada capodoperele studioului său, precum My Neighbourhood Totoro, Howl’s Moving Castle, Princess Mononoke și așa mai departe.

Deși Miyazaki s-a retras, acesta a spus că ușa sa va fi mereu deschisă pentru noi proiecte, iar de data aceasta vom avea în față primul film 3D major la care acesta a lucrat. Povestea surprinde aventura unei omizi, care probabil ne va frânge inimile ca toate celelalte filme de la Ghibli, însă va dura ceva până vom putea viziona filmul.

El va fi gata în aproximativ 3 ani și este făcut special pentru muzeul din Tokyo, dedicat studioului din care face parte și Miyazaki. Încă nu se știe dacă acest film se va difuza și în afara muzeului, dar să sperăm că vom ajunge să-l vedem și noi. Data de lansare este necunoscută, foarte puține detalii fiind disponibile momentan.

Articole asemanatoare

Back to top button