PC&Consoles

Hawken va fi închis anul viitor

Dacă nu ați avut până acum ocazia să jucați Hawken, mai aveți la dispoziție doar câteva luni, pentru că jocul va fi închis în viitorul apropiat.

Echipa care se ocupă acum de joc anunță că serverele se vor închide pe 2 ianuarie, zi în care Hawken va fi complet îndepărtat de pe Steam. Din acest moment nu mai puteți cumpăra DLC-urile, jocul în sine fiind gratuit, așa că sper că n-ați cheltuit bani pe el în ultimele câteva zile.

Hawken, dacă nu mai țineți minte, a reușit din motive necunoscute să ridice foarte multă vâlvă prin presă atunci când a fost anunțat. Era lăudat ca fiind cel mai grozav jocuri cu mech-uri, iar drepturile pentru ecranizarea sa au fost cumpărate foarte rapid. Când jocul a fost lansat, lumea și-a cam dat seama că Hawken nu prea era cine știe ce, dar cumva publisher-ul de atunci tot a primit mai bine de zece milioane de dolari pentru a transforma acest shooter banal în următorul League of Legends.

După eșecul său inițial, jocul și-a schimbat proprietarul, noua entitate încercând să îl relanseze chiar pe la începutul acestui an. Compania a renunțat, luând decizia de-a se concentra pe dezvoltarea de lucruri noi, nu pe Hawken.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button