Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Havoc DLC pentru Advanced Warfare intarzie pe PC, nu si pe console

/
/
/
/
image
img

Havoc, mult-asteptatul DLC cu zombies de la Call of Duty: Advanced Warfare, va aparea ceva mai tarziu pe PC. El poate fi deja jucat pe PS3 si PS4, insa pe PC mai ai de asteptat pana pe 3 martie.

Dezvoltatorii au motivat ca au aparut cateva probleme neasteptate si a trebuit sa se recurga la aceasta amanare. Dezvoltatorii vin si cu o surpriza: jucatorii de PC care au cumparat season pass-ul sau DLC-ul separat vor primi XP dublu in joc pentru ca au avut rabdare sa astepte pana la 3 martie sa se rezolve acest inconvenient. Pe de alta parte, Havoc a avut o promovare atat de buna inca dezvoltatorii seriei Call of Duty au declarat ca incearca sa recreeze harti clasice care sa fie introduse in Advanced Warfare si sa foloseasca elemente din Havoc. Cofondatorul studioului Sledgehammer Games este preocupat de la o vreme de dorinta jucatorilor de a introduce abilitati Exo si verticalitate pe hartile clasice ale francizei. Michael Condrey a declarat recent ca oamenii lui incearca sa gaseasca o cale de rezolvare a acestui aspect.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar