GAMING

Harta Summoner’s Rift schimbata din temelii!

Intr-un joc MOBA, orice fel de schimbare majora este privita de comunitate ca o invitatie pe forumuri pentru a varsa valuri de ura si injurii la adresa producatorilor. Asta se intampla mai ales cand este vorba de schimbarea unei harti sau buff-ul unei anumite clase, precum Jungler-ul de exemplu.

Ei bine, Riot Games este pe cale sa lanseze o noua versiune a hartii Summoner’s Rift, cea mai populara harta din joc, oferind chiar si un preview de cum va arata aceasta noua versiune.

Intr-un nou post pe blog-ul Riot, ei au explicat cateva schimbari, care sunt axate pe eficientizarea executiei anumitor actiuni si accesarea altora cu usurinta. Acestia au mai declarat ca:

„Avand in vedere importanta hartii Summoner’s Rift pentru League of Legends, structura fundamentala ramane neschimbata. Peretii flashable, raza turelelor, marimea lane-urilor, interactiunea pensulelor si plasarea ward-urilor sunt similare cu cele de pe harta actuala. Intentia este de a pastra League of Legends la fel in timp ce imbunatatim gameplay-ul prin claritate aditionala.

Aceasta claritate se traduce intr-un update grafic a tot ceea ce inseamna element grafic pe aceasta harta. Cand izbucnesc lupte, mediul ar trebui sa fie pe fundal, permitand efectelor de particule si campionilor sa apara pe ecran si sa ofere jucatorilor datele cruciale de care au nevoie pentru a face alegerile corecte.

Dincolo de acestea, Summoner’s Rift ar trebui sa ajute jucatorii si spectatorii sa raman orientati. Jumatatea vestica a hartii arata deteriorata din cauza aparitiei Baronului Nashor, in timp ce jumatatea estica pare antica, aceasta fiind acoperita cu plante. Asta, impreuna cu buff-ul fiecarui cvadrant, ofera sectiunilor junglei repere plasate adecvat si schimbari de culoare subtile. Vorbind de jungle, o varietate de monstri noi au facut din Summoner’s Rift casa lor, avand un design nou care reflecte precis caracteristicile lor de joc. De exemplu, exteriorul stancos al Krugs-ilor(inlocuiri de golem dublu) arata ca mini-tancurile daunatoare de durere ce sunt – iar ei apar mai slabi decat greoii Blue Sentinel.”

Noile harti vor aparea in curand in beta-ul public, unde jucatorii vor avea sansa de a le incerca. Riot spune ca dupa acestea, ei vor oferii mai multe procese din spatele update-ului si sesiune live de Q&A cu dezvoltatorii. Este un pas extrem de important pentru RIOT Games care doreste sa ofere un update vizual intregului joc banuim noi, existand deja cativa eroi ale caror modele au fost refacute de la zero pentru a fi in ton cu aspectul vizual actual.

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button