GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Harta din Cyberpunk 2077 va fi mai mica decat cea din The Witcher 3

Lumea din Cyberpunk 2077 pare mare, dar aparent, va fi mai mica decat cea din The Witcher 3 cand vine vorba de suprafata. Harta noului joc este „putin mai mica” decat cea din titlul fantasy de la CD Projekt, dar este mult mai densa, conform producatorului Richard Borzymowski.

„Daca comparam strict suprafata in kilometri patrati, atunci Cyberpunk 2077 ar putea fi ceva mai mic decat The Witcher 3, dar densitatea continutului este cea care conteaza, harta fiind mult mai vie decat salbaticia dintre locatiile din The Witcher.”

Nu este o surpriza pentru nimeni, tinand cont ca actiunea lui Cyberpunk 2077 se desfasoara intr-un oras, in timp ce Witcher te arunca intr-un peisaj de la tara, cu campuri mari si goale, pline de salbaticiuni.

„Desigur, in The Witcher am avut o lume vasta, presarata cu paduri intre orasele mai mici si metropole ale vremii precum Novigrad, dar in Cyberpunk 2077 actiunea este in Night City,” a mai spui Borzymowski. „Este o parte integrala a peisajului; este practic, un protagonist daca vreti sa-l numiti asa, deci trebuie sa fie mai viu. Nu ar oferi senzatia pe care vrem s-o transmitem daca nu am face orasul credibil… asa ca i-am adus fiecare coltisor la viata.”

Stim deja ca Night City va fi impartit in sase sectoare (Bucuresti, tu esti?) fara ecrane de incarcare intre ele. Jucatorii vor putea de asemenea sa exploreze suburbiile orasului, numite The Badlands. Vom sti mai multe despre aceste sectoare cand echipa de dezvoltare ne va arata 15 minute de gameplay intr-un livestream pe care il vor difuza saptamana viitoare.

PC Gamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button