Gaming

The Harrowing vine cu skin-uri si Hexakill

The Harrowing, eventul special facut pentru a sarbatori Halloween-ul in League of Legends, a început. Pentru a aniversa cea mai „inspaimantatoare” sarbatoare, Riot Games a lansat două noi skin-uri, trei noi iconite, a relansat mai mult de o duzină de skin-uri vechi, disponibile numai pe perioada eventului, a introdus un mod nou și a produs un nou videoclip cinematografic care aduce la viata povestea din spatele Harrowing-ului.

Campionii LeBlanc – o vrajitoare care se bazeaza pe iluzionism si Wukong – regele maimuta al artelor martiale, sunt campionii norocosi care vor primi skinurile de Halloween, in timp ce unele dintre cele mai populare skinuri printre fani, Kitty-Cat Katarina si Definitely Not Blitzcrank s-au intors in magazin, putand fi cumparate pentru o perioada limitata de timp. Preturile variaza pentru toate skin-urile disponibile, vizitati site-ul Riot pentru a vedea lista cu preturi si cat va costa pentru a va „costuma” campionul favorit in perioada aceasta.

Iar acum, pentru ca tot sunteti echipati de actiune, va puteti indrepta catre modul Hexakill, din nou disponibil in League of Legends, numai ca de aceasta data pe harta de 3v3, Twisted Treeline. Modul Hexakill si-a facut debutul mai devreme anul acesta pe harta de 5v5 a jocului. Daca vreti sa intrati in spiritul Halloween-ului, in stilul Riot Games, va recomandam sa va uitati la noul cinematic despre The Harrowing.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button