MOREAutoCommunityRSS PaginaDeMedia

Harley-Davidson face primii pasi in industria bicicletelor electrice

Americanii de la Harley-Davidson iau in colimator domenul e-bike si planuiesc sa isi lanseze prima serie prin primavara anului 2021.

Proiectul este numit Serial 1 Cycle Company, facand aluzie la Serial Number One, cel mai vechi si mai cunoscut model Harley-Davidson, lansat in 1903. Producatorii nu au dezvaluit specificatiile tehnice ale Serial 1, dar au oferit cateva fotografii ale bicicletei.

Harley-Davidson

Serial 1 Cycle Company, mai mult o subdivizie a Harley-Davidson, s-a nascut din dorinta de a crea biciclete electrice cu stil, demne de numele acesta. Un timing perfect, ca sa zic asa, avand in vedere profiturile imense generate de industria bicicletelor electrice. Numai in anul 2019 a fost vorba de 15 miliarde de dolari.

Harley-Davidson

Harley-Davidson spera ca Serial 1 sa aduca echilibrul inapoi in sanul companiei. In iulie, H-D au anulat 700 de pozitii globale, ca parte a unui plan de restructurare interna, botezat „The Rewire”. Reprezentantii se mandresc cu noua serie de biciclete electrice, mentionand ca scopul lui Serial 1 este acela de a redefini experienta folosirii unui e-bike, o mica trimitere la motto-ul general al companiei in ceea ce priveste celebrele motociclete.

Harley-Davidson

Ce-i drept, modelul are un aspect clasic si elegant, fara indoiala un tribut adus istoriei Harley-Davidson. Pana si clipul video imbratiseaza un stil care ma trimite cu gandul la o versiune mai pasnica a serialului Sons of Anarchy.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button