Telefoane

Hanx Writer-Aplicatia lansata de Tom Hanks, intre calitate si hipstereala!

De obicei, in orice domeniu, un produs promovat de o vedeta este „lipit” de imaginea acesteia, pentru a genera venituri de pe urma celebritatii personajului respectiv.  De multe ori aceste produse au calitate scazuta, si sunt lipsite de imaginatie. Exact asta am crezut initial si despre aplicatia lansata de catre Tom Hanks. Si cand am mai vazut si vreo doua screenshot-uri, am fost aproape convins ca Hanx Writer…un kitch!

Dar, la un moment dat, am zis ca este cazul sa-mi dau subiectivitatea la o parte si sa pun mana sa vad despre ce este vorba. Aplicatia vrea sa „transpuna” o masina de scris intr-un iPad, adaugand grafica corespunzatoare si sunete specifice unei asemenea masini. Cu siguranta Hanx Writer nu este un caz de lipsa de imaginatie, sau un exemplu de rabat la calitate. Aplicatia este foarte stabila iar feedbackul, excelent. Meniul este unul foarte simplu si usor de inteles. Poti schimba culoarea „hartiei” si activa sau dezactiva diverse elemente precum animatii, sunete, cursor sau poti avea un delete modern.

Aplicatia pune la dispozitie doua in-app purchase-uri cu ajutorul carora iti poti adauga diverse alte masini de scris, evident skin-uri, care vin cu fonturi corespunzatoare. O functie interesanta este aceea ca documentul scris poate fi trimis pe mail in format PDF, pastrandu-si aspectul retro. Aplicatia mai poate fi folosita si cu o tastatura externa compatibila cu iPad-ul, Hanx Writer redand sunetele traditionale la apasarea tastelor, si pastrand astfel ideea aplicatiei. Ca o concluzie, este categoric un app ce va fi descarcata de foarte multi, insa putini vor fi cei care o vor folosi o perioada lunga de timp. De fapt, statisticile AppStore din ultimele zile, arata ca aceasta se afla in acest moment in topul celor mai descarcate aplicatii din lume. Hanx Writer se poate descarca gratuit din App Store, si este compatibila doar cu iPad-ul.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button