RSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Hama la IFA 2018

Hama a prezentat un număr mare de produse noi la IFA 2018, acoperind o varietate de categorii. Fiind un producător de accesorii cu un catalog vast, s-au putut vedea la eveniment tot soiul de lucruri, de la noi soluții audio, cabluri, accesorii de fotografie,  până la sisteme pentru automatizarea casei.

Compania a demonstrat pe viu pentru toți cei care au vizitat standul Hama difuzoarele soundbar Sirium 3600 și Sirium 4000. Acestea sunt încă în stadiul de prototip, fiind printre primele third-party-uri din lume care includ suport pentru asistenta digitală Alexa de la Amazon. Pe partea de produse care sunt gata pentru publicul larg, Hama a prezentat difuzoarele staționare Sirium 2000 și 2100, alături de o boxa portabila, Sirium 1000.

Difuzorul Sirium 1400 este gândit pentru găzduirea unui asistent digital, oferind funcții de recunoaștere vocală. Hama a mai prezentat și o varietate soluții Wi-Fi pentru case inteligente, precum adaptoare de priză, lămpi Wi-Fi și multe alte produse similare.

Hama a progresat si în domeniul aparatelor radio digitale, trecând de 1.3 milioane de astfel de dispozitive vândute doar în Germania. Compania a facut pasi insemnati atât în privința designului, dar și a efortului depus pentru alinierea noilor dispozitive cu soluțiile audio mai vechi.

Componenta jocuri a fost, de asemenea, un element important in set-up-ul de la IFA. Mousi verticali, tastaturi de gaming si tot felul de jucarii interesante au putut fi testate.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button