Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hama la IFA 2018

/
/
/

Hama a prezentat un număr mare de produse noi la IFA 2018, acoperind o varietate de categorii. Fiind un producător de accesorii cu un catalog vast, s-au putut vedea la eveniment tot soiul de lucruri, de la noi soluții audio, cabluri, accesorii de fotografie,  până la sisteme pentru automatizarea casei.

Compania a demonstrat pe viu pentru toți cei care au vizitat standul Hama difuzoarele soundbar Sirium 3600 și Sirium 4000. Acestea sunt încă în stadiul de prototip, fiind printre primele third-party-uri din lume care includ suport pentru asistenta digitală Alexa de la Amazon. Pe partea de produse care sunt gata pentru publicul larg, Hama a prezentat difuzoarele staționare Sirium 2000 și 2100, alături de o boxa portabila, Sirium 1000.

Difuzorul Sirium 1400 este gândit pentru găzduirea unui asistent digital, oferind funcții de recunoaștere vocală. Hama a mai prezentat și o varietate soluții Wi-Fi pentru case inteligente, precum adaptoare de priză, lămpi Wi-Fi și multe alte produse similare.

Hama a progresat si în domeniul aparatelor radio digitale, trecând de 1.3 milioane de astfel de dispozitive vândute doar în Germania. Compania a facut pasi insemnati atât în privința designului, dar și a efortului depus pentru alinierea noilor dispozitive cu soluțiile audio mai vechi.

Componenta jocuri a fost, de asemenea, un element important in set-up-ul de la IFA. Mousi verticali, tastaturi de gaming si tot felul de jucarii interesante au putut fi testate.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar