PCȘtiri ITTECH

Halo: The Master Chief Collection intră în beta test

Dupa câteva intarzieri, primul test pentru PC al lui Halo: The Master Chief Collection este de așteptat sa înceapă în curând. 343 Industries spera ca acesta să înceapă în iunie, după E3, iar acum testul pentru Halo: Reach este pe cale să înceapă săptămâna viitoare.

Cei înregistrați în programul Halo Insiders vor fi primii care vor avea ocazie să testeze Reach remastered, dar doar un număr mic de ei. John Junyszek a declarat:

Începem mai modest pentru că mai avem suficiente pârghii de tras și dorim să ne asigurăm că livrarea se desfășura fără probleme, comunicările noastre sunt clare și că participanții pot oferi în mod corespunzător feedbackul asupra buildului.

Echipa aparent are un build care pare a fi un candidat puternic, dar este în continuare testat. Trebuie să ne luăm timpul necesar pentru a ne asigura că trimitem un build de calitate către Halo Insiders, a spus Junyszek. Inițial planificat pentru aprilie, 343 a fost destul de precaut și l-a amânat pentru mai multe teste interne și modificări.

În timp ce acest test nu va fi public, detaliile vor fi distribuite tuturor. De asemenea, vă puteți înscrie la programul Halo Insider accesând link-ul de mai jos și veți avea oportunitatea de a testa toate jocurile din Master Chief Collection atunci când acestea vor deveni disponibile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button