GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Halo: Reach va oferi suport pentru moduri in single-player

Halo: Reach urmeaza sa apara chiar astazi pe PC iar 343 Industries a confirmat faptul ca modurile vor functione in campanie single-player. Conform dezvoltatorilor, Halo: Reach va fi lansat cu un sistem Anticheat pe PC, pe care jucatorii il pot dezactiva cand pornesc jocul.

Prin dezactivarea acestuia, gamerii vor putea sa joace campania single-player, cat si meciuri custom. Desigur, asta le va permite si sa activeze moduri.

Mai jos avem declaratia 343 Industries dupa ce un fan a intrebat daca jocul va suporta sau un moduri:

Inca lucram la imbunatatirea lucrurilor in viitor, dar in acest moment veti avea o optiune de a lansa jocul fara anti-cheat. Asta va permite sa jucati campania si meciuri custom. Sugerez crearea unei copii sau back-up a orice modificati pentru a putea reveni usor in cazul unei defectiuni.

DSOGaming

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button