GamingPC&ConsolesTech&IT

Halo Reach ajunge în top

Seria revine în forță pe PC

Mai țineți minte când Microsoft nu a lansat un joc Halo pe PC vreme de 12 ani? Eh, problema a fost rezolvată săptămâna aceasta, cu lansarea lui Halo Reach. Prima mostră din Halo Master Chief Collection, ce include majoritatea titlurilor din serie.

Lansarea lui Reach pare să fie un succes destul de mare, din moment ce a reușit să ocupe locul al patrulea în topul celor mai jucate titluri de pe Steam. Era jucat la un moment, în același timp, de peste 160 de mii de oameni. Iar în ceea ce privește vânzări, atât Halo Master Chief Collection cât și Halo Reach în sine au ajuns până în vârful topului celor mai vândute lucruri de pe Steam. Colecția încă ocupă prima poziție, în timp ce Reach a ajuns să fie înlocuit de Valve Index, ocupantul anterior al poziției fruntașe.

Celelalte jocuri din serie își vor face apariția pe parcursul următoarelor luni. Mai sunt disponibile și pe Microsoft Game Store, dar nu prea îi pasă nimănui de asta. Tot ce mai trebuie acum este să așteptăm, și poate ca Microsoft să lanseze și restul seriei Gears of War. Și poate Fable 2.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button