GamingPC&Consoles

Halo MCC are mai mulți jucători pe Steam decât Halo Infinite

Halo Infinite ar fi trebuit să fie următorul mare joc de la Microsoft; un motiv pentru care gamerii să cumpere Xbox Series X|S. Nici faptul că a fost lansat și pe PC nu a ajutat prea mult, întrucât numărul de jucători este în continuă scădere. Iar în acest moment, Halo: The Master Chief Collection are mai mulți jucători activi decât cel mai nou titlu din serie.

În momentul în care scriu acest articol, The Master Chief Collection este jucat de 4.045 jucători. În contrast, Halo Infinite este jucat de numai 2.709 gameri. Trendul ăsta a fost destul de consistent în ultimele câteva zile, iar peak-ul pe ultimele 24 de ore atârnă în favoarea lui Halo MCC. Aceste statistici arată destul de rău pentru Microsoft, deși recordul de jucători activi concomitent favorieaza Halo Infinite; dar să nu uităm că modul multiplayer al acestui joc este gratuit.

Asta a devenit cumva o obișnuință pentru compania americană, întrucât toate jocurile de la Microsoft au probleme. Forza Horizon 5 înregistrează mai puțini jucători decât Forza Horizon 4, iar plângerile sunt cam aceleași și în tabăra Halo. Dezvoltatorii par să ducă lipsă de imaginație când vine vorba de conținut.

Halo Infinite va primi un update mare odată cu lansarea Season 2: Lone Wolves care va avea loc pe 3 Mai 2022. Noua actualizare va include hărți și moduri de joc noi, alături de o mulțime de fix-uri pe care jucătorii le tot cer de ceva timp. Chiar și oamenii de la 343 Industries au spus că înțeleg faptul că gamerii sunt nerăbdători să primească conținut nou. Sper doar ca ăsta să nu devină un trend pentru Microsoft, care odată cu venirea pe PC a pierdut foarte mult din calitatea jocurilor exclusive, iar francize precum Halo și Gears of War sunt deja învechite pe lângă ultimele lansări de la alți producători.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button