Gaming

Halo: Master Chief Collection adaugă crossplay pentru Halo 3 și ODST

Autor: Matei Pană

Un update nou al celor de la 343 Industries dă posibilitatea playerilor de a juca în mod co-op campaniile din Halo 3 și ODST, indiferent dacă aceștia joacă de pe Xbox One, Xbox Series, sau PC. 343 Industries menționează într-o postare că acest crossplay nu va merge perfect din prima, echipa având nevoie de feedback de la playeri reali cu diferite setup-uri de internet.

Halo nu rămâne în urmă în 2022

Update-ul va adăuga mai multe lucruri noi și va avea o dimensiune de 21.56GB pe Xbox, 26.5GB pe aplicația Xbox PC, și 11.2GB pe Steam. Toate jocurile din Halo Master Chief Collection se bucură de upgrade-uri de performanță și bug fixes, iar 343 Industries au promis că vor continua cu îmbunătățirile și în viitor.

De asemenea, un nou mod a fost adăugat pentru Halo 3: ODST, numit Flood Firefight, care practic adaugă noi tipuri de inamici la modul Firefight deja existent. Acești noi inamici pot, printre altele, să conducă vehicule și să folosească arme de suport, cum ar fi turetele.

 

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button