GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Halo Infinite readuce seria pe PC

Uite ceva neașteptat care a răsărit la E3. După ani de zile în care a considerat că era mai bine dacă ar da publicului doar mostre firave, incomplete și nesatisfăcătoare, Microsoft aduce în sfârșit un joc Halo pe PC. Unul întreg, unul nou, Halo Infinite.

Jocul ne va pune iarăși în bocancii verzi ai lui Master Chief, care vizitează pentru a nu mai știu câta oară planeta inelară celebră. Nu vă pot spune cu siguranță ce caută acolo, ce va face, sau de când sunt rinoceri și cerbi pe Halo. Cert este că vom avea parte de o aventură pe cât de Halo se poate, atât pe PC cât și pe consola Xbox One. Vom avea parte de o campanie de singleplayer, de un mod de multiplayer, și de șanse minime ca serverele să dispară în mod misterios ca la Halo Online.

Printr-o coincidență bizară, acesta este al doilea FPS mare anunțat la E3 a cărui subtitlu este un cuvânt ce denotă o experiență nemărginită, celălalt fiind Doom Endless. Cu puțin noroc, acestea nu vor sfârși la fel ca Duke Nukem Forever. Lumea mai speculează că personajul negativ central al jocului ar trebui să fie Cortana, ceea ce s-ar potrivi numai bine pe Windows 10.

O dată de lansare nu a fost anunțată pentru noul joc, așa că probabil îl vom mai vedea măcar la încă un E3 până când va fi gata.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Buna ziua ! Cand se va termina E3 ve-ti face un videoclip despre el ? Ce a fost bun , ce a fost rau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button