GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Halo Infinite va avea un motor grafic care să profite de avantajele PC-ului

Într-un recent stream video, 343 Industries a anunțat că Slipspace, noul motor grafic care alimentează jocul Halo Infinite, a fost dezvoltat cu PC-ul în minte. Ca atare, acesta va scala pe numeroase sisteme hardware, deși rămâne să fie văzut în ce măsură va fi capabil să profite din plin de capacitățile PC-ului.

Mai mult, echipa a afirmat că jucătorii pe de PC vor fi „tratați ca cetățeni de primă clasă”, asta după ce seria principală Halo a fost în general prezentă doar pe consolele Xbox. Dacă promisiunea studioului va fi păstrată, atunci mulți gameri de PC vor avea motive de bucurie, Halo Infinite fiind probabil cel mai așteptat titlu din serviciul Xbox Play Anywhere. Cu toate acestea, echipa pare să se confrunte cu unele provocări tehnice legate de versiunea PC și astfel nu ar fi exclus ca aceasta să ajungă pe piață ceva mai târziu decât cea pentru console. Ca parte bună, 343 Industries a confirmat că sistemul AntiCheat pentru PC va fi prezent și în Halo Infinite.

343 Industries nu a dezvăluit detalii tehnice suplimentare, dar e de așteptat ca jocul să folosească DirectX 12. Mai mult decât atât, putem fi siguri că va fi disponibil exclusiv în magazinul virtual de pe Windows 10 al celor de la Microsoft. Dacă Gears of War 4 este un indicator bun pentru optimizarea unui joc Xbox Play Anywhere pe PC, atunci sunt șanse mari ca Halo Infinite să ruleze foarte bine pe Windows 10.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button