GamingPC&ConsolesTech&IT

Halo Infinite foarte probabil nu va avea un mod battle royale

Halo Infinite, care, din câte știm, este de asemenea Halo 6, a fost arătat în iunie la E3 și, mai important, confirmat pentru PC. Nu știm prea multe despre asta, dar mulțumită unui stream recent știm că probabil că nu va avea un mod de battle royale.

Scriitorul șef Jeff Easterling de la 343 Industries, ca răspuns la o întrebare cu privire la posibila includere a modului, a declarat:

Îți spun chiar acum, singurul „BR” de care suntem interesați este „Battle Rifle”. Originalul „BR”. Deci, calmează-te.

În mod evident, acest răspuns nu este chiar un „NU” cu litere de tipar și font de 72, dar este o negare care poate fi luată destul de în serios, mai ales având în vedere popularitatea modului și faptul că practic orice alt shooter de calibru îl îmbrățișează. Activision și EA și-au făcut simțită prezența în modul de joc battle royale prin titlurile Call of Duty: Black Ops 4 și Battlefield 5. Este posibil ca 343 Industries și Microsoft să mizeze pe saturație până la lansarea lui Halo Infinite, sau poate că va ieși în evidență tocmai prin absența modului.

Desigur, există întotdeauna posibilitatea ca lumea să se răzgândească și nu e exclus să auzim despre Halo Royale la următorul E3.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button