GamingPC&ConsolesTech&IT

Halo Infinite, confirmat pentru Xbox One și PC

Se pare că Microsoft se pregătesc să prezinte Halo Infinite la E3 în acest an, dar fanii au avut recent unele motive de îngrijorare în privința platformelor pe care va apărea jocul, în urma unui zvon care susținea că acesta va fi un titlu „next-gen”. Directorul de dezvoltare al francizei Halo, Frank O’Connor, a adresat direct această problemă pe Twitter declarând că „Halo Infinite va fi lansat pentru Xbox One și PC”.

Zvonul în cauză se baza probabil pe observațiile lui Brad Sams, un insider Microsoft care a declarat recent pe YouTube că Halo Infinite arată prea bine ca să fie un titlu pentru generațiile actuale de console.

Este drept că Microsoft sunt așteptați să dezvăluie următoarele console Xbox în această vară, la E3, iar Halo Infinite se zvonește că va fi un titlu de lansare pentru acestea. Ar fi de altfel primul joc din serie care beneficiază de acest tratament după Halo: Combat Evolved, lansat în 2001 odată cu originalul Xbox. Cu toate acestea, O’Connor a confirmat că jocul va fi disponibil și pe platformele Xbox actuale. Noile console Microsoft sunt programate să apară în toamna anului 2020, probabil în aceeași perioadă cu PlayStation 5.

În ce privește franciza Halo, Brad Sams a raportat de asemenea că Halo: The Master Chief Collection ar putea fi anunțat și pentru PC în curând .

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button