GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Halo Infinite are microtranzacții

Halo Infinite a fost anunțat la E3 cu foarte multă speranță că va fi un joc bun, un joc excelent, un joc pentru care plătești o dată și primești tot conținutul de pe disc. Nu de alta, dar e făcut direct de Microsoft cu scopul de a vinde console, nu?

Eh, se pare că jocul va fi făcut pentru a vinde diverse alte lucruri, pentru că are microtranzacții. Revelația a venit după ce a fost descoperită o listare pentru un loc de muncă la 343 Industries (studioul care nu îl considera pe Master Chief o parte integrală a seriei Halo) care specifica progresie și microtranzacții.

Din fericire, nu veți avea parte de loot boxes. Această confirmare a venit direct de la șeful studioului, Chris Lee. El a ținut să menționeze că încă nu a fost definitivată forma pe care o vor lua microtranzacțiile și că vor oferi ceva mai multe detalii atunci când totul va fi gata.

Ce fel de tranzacții ar putea avea jocul? Dacă am merge pe ideea de a nu fi o încrengătură malefică, atunci ar putea fi vorba de cosmetice… deși era o vreme în care puteai să ai un Master Chief roz ca standard. Dar din moment ce vorbim de industria de jocuri modernă, care consideră că microtranzacțiile sunt un rău necesar, poate jocul va primi un sistem de progresie pentru multiplayer cu elemente deblocabile care pot fi primite mai devreme prin achitarea unei mici taxe.

Detalii concrete vom primi probabil anul viitor, când Halo Infinite probabil va fi prezentat iar la E3. Poate chiar pentru noua generație de console.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button