GamingPC&ConsolesTech&IT

Halo 5: Guardians s-ar putea până la urmă să nu ajungă pe PC

Zvonurile că Halo 5: Guardians va sosi pe PC au apărut când Amazon a dezvăluit un artwork de pe cutia jocului care avea schimbată eticheta „Xbox One Exclusive” la „Xbox One Console Exclusive”. Cu toate acestea, Microsoft a reafirmat că Halo 5 nu vine pe PC.

Un purtător de cuvânt al Microsoft a declarat pentru CNET: „Dupa cum am mai spus, nu avem planuri de a lansa Halo 5: Guardians pe Windows 10 PC„. Măcar Halo: Infinite este în continuare programat să fie lansat pentru PC, însă Microsoft nu a confirmat dacă al șaselea joc din seria principală al lui Halo va face parte din programul companiei Xbox Play Anywhere, astfel încât este neclar dacă jucătorii vor trebui să cumpere jocul de două ori pentru a juca atât pe consolă cât și pe PC. Halo: Infinite va fi primul joc din seria principală care va fi lansat pe PC, de la Halo 2 din 2007.

În aprilie, liderul Xbox, Phil Spencer, le-a spus jucătorilor că ar trebui să se aștepte la „o experiență oficială Halo clasică care își croiește drumul spre PC„, dar nu a existat nicio declarație ulterioară de la Spencer sau Microsoft în această privință. Fără intenția de a lansa Halo 5 pe PC, următoarea presupunere logică este Halo: Master Chief Collection – care a fost adăugată recent la Xbox Game Pass.

Halo: Infinite vine pe Xbox One și pe PC. Microsoft nu a dezvăluit încă o dată de lansare, dar jocul face parte din Xbox Game Pass, astfel încât abonații îl vor primi gratuit. Microsoft a confirmat, de asemenea, că jocul probabil că nu va avea un mod battle royale.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button