Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Halo 5 Forge ajunge pe PC în septembrie

/
/
/

Halo în sfârșit va poposi iarăși pe PC, după o absență de 10 ani de zile, asta dacă nu pun la socoteală acel Halo 3 rusesc de multiplayer.

Halo 5 va fi disponibil din ziua de 8 septembrie pentru PC, prin Windows Store. Bine, nu tocmai Halo 5, ci Halo 5 Forge, editorul jocului, care în esență este un fel de Garry’s Mod. Acesta nu doar că vă permite să creați nivele proprii, care apoi pot fi exportate fie pentru PC, fie pentru Xbox One, dar chiar puteți să le jucați în multiplayer.

Jocul are suport pentru meciuri custom cu 16 jucători, și având în vedere cât de avansate sunt uneltele pe care le aveți la dispoziție, cu siguranță se vor găsi întrebuințări foarte interesante pentru Forge.

Varianta de PC a jocului… bucata jocului, va avea suport pentru rezoluții mai mari, ajungând până la 4K, și pentru control fin cu ansamblul clasic de mouse și tastatură.

Cerințele de sistem nu sunt încă disponibile, dar aveți nevoie de Windows 10 pentru a-l rula.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar