Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Halo 5 ar putea ajunge pe PC

/
/
/

Din moment ce Microsoft inca se mai afla in euforia lansarii unui nou sistem de operare, iar pana acum Xbox One nu a fost tocmai cea mai de succes platforma din istorie, a venit acel moment traditional in care compania promite marea cu sarea. Sau cel putin promite Halo 5 pe PC.

Directorul francizei, Frank O’Connor, Halo a declarat recent intr-un live-stream ca posibilitatea de a vedea Halo 5 pe PC nu ar fi chiar atat de exagerata. Cuvintele sale exacte au fost:

„Microsoft si-a luat un angajament masiv cu incercare de a normaliza experienta de Windows pe platforme multiple. Vei vedea elemente din Windows 10 cum apar pe Xbox,  Cortana si alte lucruri de acest gen. Exista sanse mari ca Halo 5 sa apara pe PC. Nu am nimic de anuntat acum… stiti voi, dezvoltam jocurile pe o platforma Intel. Nu ar fi cel mai greu lucru din lume sa il mutam pe PC si sa ne folosim de avantajele PC-ului. Dar nu am nimic de anuntat astazi in aceasta discutie.”

Desigur, nu este prima data cand Microsoft promite ca isi va aminti ca Windows este cea mai mare platforma de jocuri din lume. Anul trecut erau descoperite urme ale lui Halo 3 in baza de date a Steam, dar in loc sa primim acest joc, Microsoft a lansat acele mini-Halo-uri, ca Spartan Assault.

Desigur, Microsoft a lansat modul de multiplayer al lui Halo 3 pentru PC, insa doar in Rusia, si descurajeaza in mod activ eforturile comunitatii de a face jocul mai accesibil. De ce? Pentru ca Microsoft iubeste PC-ul! Il iubeste atat de tare incat ar fi in stare sa il sugrume cu pasiune.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar