Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Halo 3 e mai aproape de PC

/
/
/

Acum ceva timp, Microsoft a decis sa isi arate sprijinul pentru PC ca o platforma de jocuri, in sfarsit, prin lansarea lui Halo 3… multiplayer ca un joc de sine statator doar in Rusia. Stiti voi, cum era povestea cu leporardul din Hitchhikers Guide to the Galaxy. Dar treptat fanii tot incearca sa adauge restul jocului, chiar daca Microsoft tot protesteaza.

Grupul numit Eldewrito anunta adaugarea a inca sase harti din Halo 3 pentru Halo Online. Acestea sunt: High Ground, Laste Resort, Narrows, Standoff, The Pit si Sandtrap. Pe langa asta, au adaugat optiunea de a bloca IP-ul jucatorilor si a marit numarul de canale audio de la 64 la 1024.

Pentru a putea folosi aceste harti va trebui sa folositi varianta de Halo Online care poate fi jucata in afara Rusiei, prin accesarea link-urilor de aici.

Echipa care lucreaza la modificare a mai anuntat si ca aceasta este ultima versiune, iar de acum inainte se vor concentra pe Anvil Online, un alt mod pentru Halo Online despre care nu au anuntat inca detalii. Dar avand in vedere ca are numele Anvil, probabil se leaga de editorul in stil GMod pe care il avea Halo 3.

Intre timp, Halo Online in sine a tot fost scos din functiune in ultimele luni, fiind chiar returnati banii celor care au cumparat avantaje in joc prin sistemul de micro-tranzactii.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar