GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Halo 3 din MCC intră în testare luna viitoare

În sfârșit va putea fi jucat pe PC

Am o veste bună pentru cei care au cumpărat Master Chief Collection, sau care speră să vadă măcar restul seriei Halo pe PC într-o bună zi. 343 Industries anunță că testele pentru ediția de calculator a lui Halo 3 vor începe de luna viitoare, în prima jumătate din iunie.

Au trecut 13 ani de când jocul a fost lansat pentru Xbox 360. Țin minte foarte bine evenimentul, era una din primele mari lansări despre care am avut ocazia să scriu când am început această meserie (n-ai zice că a trecut atât de mult la cât de des stâlcesc cuvinte, în special în titluri). Era peste tot. Era ceea ce pot numi primul blockbuster modern, în termeni de joc video. A fost urmat rapid de GTA 4.

Halo 3 era peste tot cum nu prea mai văzusem jocuri până atunci. Știu că o mare parte din ea era o manie foarte bine fabricată de Microsoft, dar o parte din ea părea a fi naturală. Până și bisericile din SUA începeau să își înlocuiască melodiile religioase cu muzica din Halo, ca să atragă mai bine tineretul.

Alte vremuri, altă lume. Viitorul încă mai părea luminos.

Oricum, jocul va veni în varianta sa originală, nu va avea update-uri masive de grafică, din moment ce oricum arăta binișor și nu prea a avut un remake pentru Xbox One, așa că nu prea avea rost să fie făcut unul doar pentru PC. Dar măcar vom avea în sfârșit ocazia să „terminăm lupta”, după cum ne promitea sfârșitul lui Halo 2… iar apoi să începem alta, după cum a prevestit în glumă grupul de comedie LoadingReadyRun atunci când a creat clipul de mai jos.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button