GamingPC&ConsolesTech&IT

Halo 2: Anniversary apare luna aceasta

Războiul continuă

Mai țineți minte lansarea de pe PC a lui Halo 2? Cea care venea la pachet cu Windows Vista și DirectX 10, iar Microsoft îți spunea că nu prea ai cum să îl joci fără ele, dar cumva erau metode. Eh, jocul revine pe PC.

Microsoft anunță că Halo 2 Anniversary Edition va fi disponibil pe Steam și prin Xbox Games Pass for PC, în ziua de 12 mai. Astfel, cei care au evitat epava de Windows Vista, și nu aveau chef să pirateze jocul când a fost lansat, se vor putea bucura în cele din urmă de Halo 2 pe PC. Jocul vine cu toate îmbunătățirile epocii, precum grafică mai bună, o setare de FOV și satisfacția că nu va trebui să rabzi trei sau patru ani pentru restul jocului, fiindcă Halo 3 probabil va fi lansat și el pe PC în curând

Ritmul cu care a reușit Microsoft să lanseze jocurile Halo pe PC a fost destul de alert. La sfârșitul anului trecut am primit Reach, apoi Halo 1 a urmat destul de rapid după, iar nici două luni întregi mai târziu avem Halo 2. De aici încolo seria este o noutate veritabilă pentru PC, din moment ce Microsoft nu se mai sinchisise pe vremuri să aducă Halo 3 pe platforma aceasta, deși este practic tot a lor, fiind concentrat mai mult pe a închide studioul care a creat Age of Empires.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button