GamingRSS PaginaDeMedia

Halo 2: Anniversary a fost lansat pe PC si este inclus pe Xbox Game Pass

Halo 2: Anniversary a fost lansat pentru gamerii de pe PC ca parte a Halo: The Master Chief Collection. Jocul este o remasterizare HD a versiunii care a aparut initial in 2004, pe Xbox. Aceasta versiune include grafica refacuta aproape de la zero, alaturi de soundtrack si efecte sonore de calitate mare. De asemenea, poti alege sa folosesti vechea grafica daca vrei sa pastrezi atmosfera retro.

Halo 2: Anniversary face parte din colectia de jocuri Halo care a fost lansata initial in 2014 pe Xbox One. La inceput aceasta cuprindea Combat Evolved Anniversary, Halo 3 + ODST si Halo 4. Intre timp, Microsoft a mai adaugat si Halo: Reach, iar aseara colectia a fost intregita cu adaugarea celui de-al doilea joc din serie.

The Master Chief Collection a venit pe PC la finalul anului trecut, insa in momentul lansarii a inclus doar Reach. De atunci colectia a fost completata, iar pentru aproximativ 200 de lei vei avea parte de o experienta completa din universul Halo. Partea cea mai buna este ca e pe Steam!

Halo 2 este unul dintre cele mai importante jocuri ale companiei

De cand a fost lansat in 2004, Halo 2 a devenit unul dintre cele mai importante jocuri ale companiei, dar si din istoria jocurilor video. Asta se datoreaza popularitatii pe care a avut-o componenta multiplayer. Pentru multi, in acest joc s-au intamplat primele nopti nedormite pentru a juca cu baietii. Jocul s-a dovedit atat de popular incat multiplayer-ul sau a fost intretinut in viata pana cand Microsoft a incheiat suportul Xbox Live pentru Xbox Classic in 2010.

The Master Chief Collection este disponibil pe Steam la 40 de dolari. Daca vrei insa doar Halo 2: Anniversary, acesta poate fi cumparat separat pentru doar 10 euro, sau poate fi jucat prin intermediul Xbox Game Pass.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button