GamingPC&ConsolesTech&IT

De Halloween, NVIDIA aduce jocuri horror pe GeForce NOW și o ofertă specială

Că tot vine Halloween-ul, NVIDIA iese în întâmpinarea gamerilor dornici de adrenalină și sperieturi cu 12 titluri horror și thriller noi pe serviciul de game streaming GeForce NOW, care mai de care mai înfricoșătoare. Mai mult, există și o ofertă specială la abonamentele Priority, numai bună pentru sesiunile lungi de joacă. Dar haideți să le luam pe rând.

Cei care au fost interesați să facă upgrade-ul la abonamentul Priority sau gamerii care vor sa încerce joaca în cloud pentru prima data vor putea beneficia de o ofertă specială. De astăzi și până pe 20 noiembrie, poți cumpăra abonamentul GeForce NOW Priority pentru 6 luni la doar 29,99€, față de prețul întreg de 49,99€. Printre beneficiile acestui abonament se numără: accesul cu prioritate în joc, sesiuni de joacă lungi de 6 ore, dar și de RTX ON pentru iluminare ray-traced în jocuri compatibile.

Când vine vorba despre titlurile noi incluse pe GeForce NOW, discutăm despre jocuri de-a dreptul horror precum Five Nights at Freddy’s: Security Breach sau Labyrinthine, dar asta nu e tot. Pe lângă jocurile care o să bage frica în tine, mai găsești și experiențe cu mai multă acțiune sau aventură. Las lista completă aici:

Dacă tot ce am scris mai sus te tentează și vrei să încerci și tu GeForce NOW, îți las link aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button