Gaming

Half Life ruland pe Android Wear… viitorul este aici!

Deși recent au apărut zvonuri cum că următorul joc din seria Half Life ar putea să nu apară niciodata, ele au fost spulberate pe Reddit, când un membru al echipei Valve ce se ocupă de script-ul seriei a mărturisit că frica de nu reuși să mulțumească fanii este… inexistentă în cadrul companiei din care face parte!

În timp ce unii încearcă să afle unde e Half Life 3, iar alții deja au încetat să mai aștepte continuarea seriei, se pare că mai există și oameni preocupați de chestii interesante și destul de practice. De curând un modder numit Dave Bennett a reușit să ruleze primul joc Half Life pe un smartwatch.

Da, ați citit bine, Half Life pe un ceas de mână. Deși ecranul mult prea mic și momentele sacadate de gameplay fac jocul să fie aproape imposibil de utilizat, este un pas interesant și un proiect destul de ambițios care se pare că dă roade. Smartwatch-ul folosit de modder, G Watch de la LG, utilizează un sistem de operare Android, iar acesta reușește să ruleze SDLash3D, un emulator open-source pentru jocurile celor de la Valve. Desigur, vorbim despre unul dintre primele titluri lansate de aceștia, nu de cele mai recente.

Articole asemanatoare

Back to top button